“Ik slaap door en word fit wakker”

 • Maurice

Slaapproblemen
Op aanraden van een vriend met CBD olie begonnen voor mijn slaapprobleem. Ik ben begonnen met Medihemp 5% RAW. De smaak vond ik niet echt lekker, maar het werkte wel super! Nu ben ik overgestapt op de biologische/puur versie van Medihemp. Deze smaak is nootachtig en vind ik bijna gewoon lekker! Ik slaap door en word fit wakker! Heerlijk!

Product: Medihemp 5% biologisch

“Geen chaos meer in mijn hoofd!”

 • Fleur

Druk in me hoofd
Fantastisch product! Wanneer ik het niet op tijd bestel en het niet in huis heb, merk ik het gelijk! Ik ben van nature heel druk in mijn hoofd. Alles moet tegelijk. Met Phyto+ is het geen chaos meer in mijn hoofd! Ik slaap ook veel beter!

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Ik ben actiever en heb veel meer energie. Ik heb overal weer zin in!”

 • Anja

Overgang
Ik ben in de overgang en heb daarbij de bijbehorende klachten zoals opvliegers, stemmingwisselingen en futloos en vaak moe.
Ik had al wat gelezen over CBD olie wat hierbij misschien kan helpen. Ik heb aan I love CBD hulp gevraagd hoe ik kon beginnen met welk percentage. Zij raadde mij de CBD olie van 3% aan van Phyto+. Ik merkte binnen een paar dagen al verschil. Ik ben actiever en heb veel meer energie. Ik heb overal weer zin in! Ik heb nog wel eens een opvlieger, maar niet zo vaak als een paar weken terug toen ik de CBD olie nog niet gebruikte! I love CBD bedankt voor het goede advies!

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Fantastisch geholpen door I love CBD!”

 • Melanie

Slaapproblemen
Fantastisch geholpen door I love CBD!

Product: Medihemp CBD capsules 5%

“Het is echt een fantastische crème! Je huid wordt er zalig zacht van en het ruikt ook heerlijk en niet chemisch. Aanrader!”

 • Leonie

Droge huid
Ik heb altijd al een droge huid gehad. Vooral mijn handen en sinds een jaar ook mijn gezicht en wangen. Omdat ik nu ook wat op mijn gezicht moet smeren voor de droge huid ben ik gaan zoeken naar een natuurlijk middel zonder alcohol en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Ik kwam via ilovecbd.nl uit bij Hemptouch kalmerende gezichtscrème. Het is echt een fantastische crème! Je huid wordt er zalig zacht van en het ruikt ook heerlijk en niet chemisch. Aanrader!

Product: Hemptouch kalmerende gezichtscrème

“Ik heb meer concentratie, kan me beter focussen op 1 ding en heb zoveel meer rust in mijn hoofd! Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt!”

 • Marcel

Onrustig en druk in mijn hoofd
Ik ben altijd al onrustig geweest in mijn hoofd. Ik wil van alles tegelijk doen en ben dan altijd bang als ik iets niet gelijk gaat doen het dan vergeet! Hier lijdt mijn werk onder en vroeger op school kon ik me ook heel erg moeilijk concentreren. Sinds ik CBD olie van Phyto+ gebruik gaat het echt super! Ik heb meer concentratie, kan me beter focussen op 1 ding en heb zoveel meer rust in mijn hoofd! Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt! I love CBD bedankt voor het goede advies!

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Sinds Maart 2017 ben ik begonnen met CBD olie en ben sindsdien niet meer ziek geweest.”

 • Karin

Betere weerstand
Door mijn baan in de zorg met onregelmatige werktijden en nachtdiensten was ik jaarlijks veel ziek en had vaak last van verkoudheid en een “griepje”. Ik had gelezen dat CBD olie je kan helpen je weerstand te verbeteren en zo bij www.ilovecbd.nl uitgekomen. Zij adviseerde mij om met Phyto plus CBD olie te beginnen van 3%. Sinds Maart 2017 ben ik begonnen met CBD olie en ben sindsdien niet meer ziek geweest. De winter periode komt er nog aan. Ik hou jullie van ilovecbd op de hoogte of ik ook goed door de winter heen kom!

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Het is eenvoudig in te nemen en werkt super voor mij!”

 • Frits

Slaapproblemen
Ik kwam altijd heel erg moeilijk in slaap, maar sinds ik CBD olie heb gekregen van mij vrouw slaap ik veel sneller in! Het is eenvoudig in te nemen en werkt super voor mij!

Product: Medihemp CBD olie RAW 5%

“Ik slaap weer heerlijk sinds ik CBD olie gebruik!”

 • Els

Slaapproblemen
Ik slaap weer heerlijk sinds ik CBD olie gebruik! Ben er heel erg blij mee!

Product: Medihemp CBD olie RAW 5%

“Ik wil niet meer anders. Je huid word er zo zacht van!”

 • Cindy

Puistjes en droge huid
Ik was op zoek naar een gezichtscrème zonder kunstmatige rotzooi erin en kwam zo bij de CBD gezichtscrème van Hemptouch terecht. Ik heb last van een droge huid en kocht op advies van I love CBD de kalmerende gezichtscrème. Wat een fantastisch product!! Ik wil niet meer anders. Je huid word er zo zacht van! Ik heb geen last meer van droge wangen en puistjes verminderen of verdwijnen zelfs als je een klein beetje crème erop smeert. En het is zelfs goedkoper dan mijn oude gezichtscrème! En je hoeft helemaal niet veel te gebruiken waardoor het lang meegaat!

Product: Hemptouch kalmerende CBD gezichtscrème

“Na een uur was het akelige gevoel weg!”

 • Sten

Kwallenbeet op vakantie
Op vakantie was ik aan het snorkelen. Ik voelde wat prikken op mijn elleboog en toen ik keek zat er een kleine rode kwal op mijn arm. In een reactie sloeg ik hem onderwater van mijn arm af en zwom naar de kant. Op internet gekeken wat ik ertegen kon doen, maar kwam niet verder dan spoelen met zout water en wellicht een zalf vragen aan de strandwacht tegen de irritatie aan je huid. Geen strandwacht in de buurt en na een paar keer met zout spoelen werd de irritatie erger. Toen mijn vriendin en ik bedachten dat we ook nog een flesje CBD olie bij ons hadden. Klein beetje op de gevoelige plek gesmeerd. Na een uur was het akelige gevoel weg! De gezwollen plekken waren ook verdwenen. Bij thuiskomst ook nog wat CBD Zalf van Hemptouch opgesmeerd en de rode vlekken verdwenen ook binnen no time!

Product: Phyto+ 3% en Hemptouch CBD Zalf geïrriteerde huid

“Ik ben veel productiever op mijn werk doordat ik me meer kan focussen!”

 • Jeroen

ADHD/ADD
Ik heb ADHD/ADDD. Hierdoor heb ik concentratie problemen en ben ik heel snel het overzicht kwijt. In het begin merkte ik nog weinig van de CBD olie. Op advies toch blijven druppelen. Nu na 5 weken merk ik dat ik eindelijk is dingen op een rijtje kan zetten in me hoofd en meer overzicht heb. Ik ben veel productiever op mijn werk doordat ik me meer kan focussen! Ik ben echt heel blij dat ik met CBD olie in aanraking ben gekomen!

Product:  Medihemp CBD olie 5% RAW

“Ik kon me gelijk veel beter concentreren op dingen waar ik normaal heel snel afgeleid was!”

 • Rody

ADHD
Sinds een half jaar ben ik CBD olie gaan gebruiken om mezelf in ieder geval wat rustiger te krijgen met zo min mogelijk medicatie. Ik begon met CBD olie en Ritalin. Ik ben de Ritalin al heel snel gaan afbouwen, omdat het effect van CBD bij mij binnen een dag al te merken was. Ik kon me gelijk veel beter concentreren op dingen waar ik normaal heel snel afgeleid was! Ook sliep ik beter! Voor mij werkt CBD olie echt top!

Product:  Medihemp CBD olie 5% BIO

“Ik druppel 3x per dag 1 druppel onder mijn tong en slaap als een roosje! Heerlijk!”

 • Marianne

Slaapproblemen
Ik ben altijd heel erg druk in me hoofd. Vooral als ik enthousiast bent en er heel veel ideeën opspelen in mijn gedachten. Hierdoor slaap ik heel erg slecht. Ik blijf maar malen en malen. Ik ben op advies van mijn vriend informatie gaan opzoeken over CBD olie en zo terecht gekomen bij www.ilovecbd.nl.  Ik ben heel erg blij met het advies wat ze mij hebben gegeven. Ik druppel 3x per dag 1 druppel onder mijn tong en slaap als een roosje! Heerlijk!

Product:  Phyto+ CBD olie 3%

“Bovendien pak in alles veel sneller aan, terwijl ik eerst met tegenzin aan bepaalde zaken begon. ”

 • Pieter

Nekklachten tijdens zittend werk
Ik heb heel mijn leven zittend werk gedaan achter een bureau. Continue naar computerschermen moeten kijken. Sinds 15 jaar heb ik last van mijn nek. De oorzaak is mijn houding, maar dit valt nog niet mee om na 47 jaar anders achter een bureau te gaan zitten! Met de hulp van CBD olie is het makkelijker vol te houden! De pijn is niet weg, maar wel minder! Bovendien pak in alles veel sneller aan, terwijl ik eerst met tegenzin aan bepaalde zaken begon.

Product:  Medihemp CBD olie RAW 10%

“Ik kan het iedereen aanraden als aanvulling voor een goede gezondheid!”

 • Jan

Stress 
Door druktes op mijn werk kreeg ik weer wat meer stress. Hierdoor kwamen er weer wat ontstekingen van oude blessures in mijn schouder. Ik ben begonnen met CBD olie 5%, dit hielp heel goed, maar vond de smaak niet echt lekker. Daarom sinds 2 weken overgestapt op de capsules van Medihemp van 5%. Heel erg makkelijk in te nemen en je weet precies wat je binnenkrijgt! Ik red het met 1 capsules per dag. Ik voel me weer fit sinds het gebruik van CBD!
Ik kan het iedereen aanraden als aanvulling voor een goede gezondheid!

Product:  Medihemp CBD olie RAW 5% en Medihemp CBD capsules 5%

“Het hielp gelijk heel erg goed tegen de jeuk!”

 • Marianne

Eczeem
Mijn dochtertje van 5 heeft al vanaf haar 2e last van eczeem. Heel haar knieholtes en de holtes in haar armen lagen elke keer helemaal open. Het is zo sneu. Ze kan niet stoppen met jeuken. Vaak gebeurt het tijden het slapen. We hebben van alles geprobeerd. Van de dokter kregen we zalfjes mee, hielp niet. Tegen het jeuken in haar slaap probeerde we sokken om haar handen te doen, zodat ze niet in haar slaap ging jeuken. Dat werkte ook niet. Uiteindelijk in aanraking gekomen met CBD zalf. Het hielp gelijk heel erg goed tegen de jeuk! Nu zijn we 1 maand verder en zien we zelfs herstel in de plekken op haar huid!

Product: CBD zalf Hemptouch probleem huid

“Ik ben zo blij met het advies van ilovecbd.nl en het resultaat wat daarmee is behaalt! Ik kan iedereen CBD olie aanraden die met hoofdpijnen kampt!”

 • Loes Geesink

Hoofdpijn
Ik heb altijd last van hoofdpijn als ik het druk krijg op mijn werk. Het is geen migraine, maar wel zo vervelend dat het mijn werk in de weg ging zitten. Ik slikte altijd paracetamol of advil. Dat werkte maar tijdelijk en omdat het druk bleef op mijn werk moest ik op een gegeven moment wel veel pijnstillers slikken om het dragelijk te maken. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een product zonder rotzooi erin en kwam bij CBD olie uit. Ik ben op advies van ilovecbd.nl begonnen met de 3% van Phyto+ en wat een top spul is dat! Sinds ik CBD olie neem ben ik van mijn hoofdpijn af en slik ik geen pijnstillers meer. Ik ben ook een stuk rustiger geworden en heb meer het overzicht op mijn werk. Ik ben zo blij met het advies van ilovecbd.nl en het resultaat wat daarmee is behaalt! Ik kan iedereen CBD olie aanraden die met hoofdpijnen kampt!

Product: CBD olie Phyto+ 3%

“Ik ben nu helemaal van mijn hartkloppingen af! Wat een super product!”

 • Vincent van der Burg

Last van hartkloppingen
Sinds mijn veertigste kreeg ik last van hartkloppingen. Dat is nu 5 jaar geleden. Het werd met het jaar erger. Gelukkig wees mijn partner me op om CBD olie te gaan proberen. Ik merkte het gelijk al de eerste dag! Naarmate de dagen voorbij gingen, hoe beter het ging. Ik ben nu helemaal van mijn hartkloppingen af! Wat een super product! Ik ben er heel erg blij mee! Ik gebruik de 5% RAW van Medihemp. Groeten, Vincent.

Product: Medihemp CBD olie RAW 5%

“Het heeft ons beide heel erg goed geholpen!”

 • Barbara

Overgang
Ik zit in de overgang en werd gek van de opvliegers, niet normaal!
Ik ben CBD olie gaan gebruiken en nu gaat het een stuk beter! Ik slaap ook beter. Daarom is mijn man ook CBD olie gaan gebruiken en die slaapt nu ook een stuk beter en is veel minder nerveus dan voorheen. Het heeft ons beide heel erg goed geholpen!

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Sinds een week of 6 gebruik ik de CBD olie van 5% nadat ik het op TV had gezien. Sindsdien heb ik er geen last meer van gehad!”

 • Henk

Koude handen en voeten
Ik heb sinds een jaar last van een soort kou wat door mijn handen en voeten gaat bij bepaalde bewegingen. De dokter kon niks vinden, dus kon er ook niet veel aan doen. Sinds een week of 6 gebruik ik de CBD olie van 5% nadat ik het op TV had gezien. Sindsdien heb ik er geen last meer van gehad!

Product: Medihemp CBD olie BIO 5%

“Ik word weer helder en fris wakker!”

 • Marieke

Hoofdpijn/Migraine
Ik werd de laatste 3 jaar een aantal keer in de week wakker met hoofdpijn een een wazig gevoel. Ik ben er voor naar de dokter geweest, maar die schreef me wat pijnstillers voor.
Daar ging het niet mee weg, want bleef elke week nog wel een aantal keer die hoofdpijn en dat wazige gevoel houden.
Sinds 5 weken ben ik begonnen met CBD olie op aanraden van een vriendin. In de eerste week sliep ik al een stuk vaster dan normaal en werd ik nog maar 1 keer raar wakker. In de daaropvolgende weken heb ik geen last meer gehad van hoofdpijn en een wazig gevoel. Ik word weer helder en fris wakker!

Product: Medihemp CBD olie RAW 10%

“Ongelofelijk, na het smeren van de zalf van Hemptouch was het branderige gevoel nagenoeg weg!”

 • Rita van der Steen

Ik had al een potje CBD zalf van Hemptouch met de komst van de zomer voor de boeg voor eventuele muggenbulten. Elke zomer zit ik helemaal onder de muggenbulten. Om gek van te worden!
Nu had ik in de tuin wat struiken moeten snoeien en daarbij zaten ook struiken met stekels. Ik had dus aardig wat krassen erbij op mij onderarmen.
Die krassen zijn in het begin best vervelend en branden ook aardig en waren vrij irritant. Dus ik smeerde er wat CBD zalf van Hemptouch op.
Ongelofelijk, na het smeren van de zalf van Hemptouch was het branderige gevoel nagenoeg weg!
Het is echt een geweldige zalf!

Product: CBD zalf Hemptouch geïrriteerde huid

“Met de dagelijkse toevoeging van CBD olie helpt het mij om het overzicht te houden in stressvolle situaties.”

 • Harry Opper

Stress
Van huis uit hebben wij een ondernemende familie. Ondernemen is mooi en geeft je veel vrijheid, maar daar komt soms ook de nodige stress bij kijken. Met de dagelijkse toevoeging van CBD olie helpt het mij om het overzicht te houden in stressvolle situaties. Ik heb meer balans en overzie alles beter. Mijn personeel ziet ook dat ik minder gestrest ben waardoor zij ook beter hun werk kunnen uitvoeren.

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk van de vervelende jeuk af ben en blijf zeker nog even door smeren!”

 • Silvia Huiser

Mijn ervaringen met CBD zalf van Hemptouch
Mijn dochter kwam met een potje CBD zalf. Ik heb al een aantal jaar een vervelende plek op mijn hoofd, tussen mijn haar. Dit plekje kan verschrikkelijk jeuken.
Ik ben hiervoor bij de huisarts geweest en kreeg hormoonzalf mee. Dit hielp goed.
Toen het over was en ik stopte met de hormoonzalf kwam het helaas vrij snel weer terug. Niet alleen de plek, maar ook de jeuk. Ik ben geen voorstander van hormoonzalf en gebruik liever iets op natuurlijke basis. Ik heb van alles geprobeerd maar alles bleek helaas maar tijdelijk te werken.
Toen kwam mijn dochter met de CBD zalf. Ik dacht weer een zalfje. Maar goed, ik dacht ook ik heb al zoveel geprobeerd waarom ook niet, onder het mom van baat het niet schaadt het niet.
Ik begon met het smeren van de zalf en na aantal dagen merkte ik dat de jeuk al een stuk minder werd. Mijn huid werd minder schilferig en na ongeveer 2 weken smeren werd de plek kleiner en mijn huid zachter. Ik ben zo blij dat ik eindelijk van de vervelende jeuk af ben en blijf zeker nog even doorsmeren!

Ik raad iedereen die ook last heeft van huid irritaties of jeuk of vervelend plekje deze zalf aan!
Bij mij werkt het erg goed en daar ben ik erg blij om! Ik ben mijn dochter er dankbaar, want die kwam met de zalf! Ik had er zelf nog nooit van gehoord.

Product: Hemptouch CBD zalf probleem huid

“Naast het verbeteren van mijn darmen heb ik ook minder last van stress. Ik ben een stuk rustiger en overzie alles wat beter!”

 • Peter Ekkelaar

Onregelmatige stoelgang
Sinds ik me kan heugen heb ik problemen met mijn stoelgang. Het was niet zo hinderlijk dat ik ermee naar de dokter moest gaan, maar het was wel vervelend. Op een dag moest ik wel soms 5 of 6 keer naar de wc.
Ook vond ik het onderwerp ook niet makkelijk om over te praten, zelfs niet met de dokter. Ik las toevallig wat over CBD olie en het feit dat het een 100% natuurlijk product is zonder bijwerkingen. Ik ben begonnen met een flesje van 3%. Elke dag 3x 1 druppel. De smaak was even wennen, maar daar raak je aardig aan gewend. Ook als je er niet aan de smaak gewend raakt weegt het niet op tegen de voordelen die CBD olie heeft! Een week nadat ik was begonnen met CBD olie moest ik elke ochtend naar de wc en had ik overdag geen last van mijn darmen. Naast het verbeteren van mijn darmen heb ik ook minder last van stress. Ik ben een stuk rustiger en overzie alles wat beter!
Misschien heeft het een ook wel met het ander te maken.

Product: Phyto+ CBD olie 3%

“Ik wens iedereen die onrustig is of weinig concentratie heeft de druppels en voordelen toe!”

 • Hilda Visser

Mijn ervaring met CBD olie
Van een vriendin hoorde ik hele positieve geluiden over CBD olie. Zij heeft veel baat bij het gebruik van CBD olie en dat maakte me nieuwsgierig. Ik ben op internet op zoek gegaan naar de voordelen van het gebruik van CBD. Ik werd nog meer nieuwsgierig naar het product en wat het voor mij zou kunnen doen.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst wat huiverig om het zelf te gaan gebruiken. Maar toen ik hoorde waar het bij zou kunnen helpen ben ik het gaan gebruiken.
Ik ben altijd zeer onrustig in mijn hoofd en erg snel afgeleid. Ik mis het volledig kunnen concentreren op 1 ding, omdat het in mijn hoofd altijd maar door gaat. Ook vind ik het daardoor erg lastig om te ontspannen en mijn rust te nemen.
Sinds het gebruik van CBD merk ik veel meer rust in mijn hoofd en kan ik me beter concentreren.
Ik had ook nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik heb echt baat bij het gebruik van CBD olie. Neem ik de druppels niet dan merk ik direct weer meer onrust.

Ik ben zo blij dat ik het ben gaan gebruiken en de voordelen die ik heb bij de druppels. Het is echt een heel groot verschil dan voorheen.
Ik wens iedereen die onrustig is of weinig concentratie heeft de druppels en voordelen toe!

Product: Phyto+ CBD olie 3%